Bio

Na jarenlang een uiteenlopend cover repertoire gespeeld te hebben in het duo ‘Vermin & Van Eijk’ besloot ik op een gegeven moment dat het tijd werd om op zoek te gaan naar mijn eigen ‘muzikale identiteit’ met als resultaat de EP genaamd ‘Noordwijk’. Deze is opgenomen (2007) in de Roseville Studio van Radboud Miedema (ex Somesay) en bestaat uit nummers zoals: ‘Vanavond’, ‘Ogen die stralen’, ‘Langzaam wordt het licht’, ‘Noordwijk’ & ‘Intuïtie’.

Na het uitbrengen van de EP werd het nummer ‘Vanavond’ prompt verkozen tot ‘song van de week’ bij 100% NL. Met een interview en het draaien van het nummer een week lang op de Nationale zender voor Nederlandstalig muziek als gevolg. Vlak daarna ben ik zelfs via een contest op de website van 3FM verkozen tot ‘ Weektalent’ met het nummer ‘Jouw blik’. Tevens werd mijn muziek leuk ontvangen bij TV Oranje, rtv Oost en de vele Piratenzenders die Nederland rijk is.

Na deze ‘vliegende start’ ben ik vervolgens verder gaan schrijven aan de overige nummers op het album zoals: ‘Kansen’, ‘Rust’, ‘Zoektocht’, ‘Jouw blik’ & Nu’. Het resultaat is het debuutalbum ‘Intuïtie‘ wat onder grote belangstelling van vrienden en familie werd uitgereikt in Café Thomas in Noordwijk. Op dit moment ben ik bezig met het ontdekken van het looppedal en met het schrijven van nieuwe muziek.

Scroll Up