maart 15, 2013

Bio

Na jarenlang een uiteenlopend cover repertoire gespeeld te hebben in een duo besloot ik op een gegeven moment dat het tijd werd om op zoek te gaan naar mijn eigen ‘muzikale identiteit’. Het resultaat was m’n EP genaamd ‘Noordwijk’. Hierop stonden nummers met als titel: ‘Vanavond’, ‘Ogen Die Stralen’, ‘Langzaam Wordt Het Licht’, ‘Noordwijk’ & ‘Intuïtie’.

Het nummer ‘Vanavond’ werd verkozen tot ‘demo van de week’ bij 100% NL en vlak daarna ben ik via een contest op de website van 3FM verkozen tot ‘ Weektalent’ met het nummer ‘Jouw Blik’. Tevens ben ik ‘Talent van de Week’ geweest bij Sterren.nl en werd mijn muziek goed ontvangen bij TV Oranje, rtv Oost en de vele Piratenzenders die Nederland rijk is.

Onlangs heb ik meegedaan aan de Grote Prijs van Nederland in het genre singer/songwriter. Helaas ben ik gestrand voor de live- shows. Verder heb ik een aantal mooie plaatsen weten te bereiken op de website van Vakprijs Nederlandstalig Lied in de categorie Zanger, Tekstschrijver en Componist.

Vervolgens ben ik verder gaan schrijven aan de overige nummers op het album met als naam: ‘Kansen’, ‘Rust’, ‘Zoektocht’, ‘Jouw Blik’ & Nu’. Het resultaat is het debuutalbum ‘Intuïtie’ wat onder grote belangstelling van vrienden, familie en kennissen werd uitgereikt in Café Thomas in Noordwijk. Het album is opgenomen in de Roseville Studio van Radboud Miedema.

Op dit moment ben ik bezig met het ontdekken van het looppedal en met het schrijven van nieuw materiaal voor m’n 2e album.