maart 15, 2013

Bio

Na jarenlang een uiteenlopend coverrepertoire in het gitaarduo alias de 2 troubadours ‘Vermin & van Eijk’ gespeeld te hebben, besloot ik op een gegeven moment dat het tijd werd mijn eigen weg te gaan en een ‘eigen geluid’ neer te zetten met als resultaat de EP ‘Noordwijk’. Met nummers als ‘Vanavond’, ‘Ogen Die Stralen’, ‘Langzaam Wordt Het Licht’, ‘Noordwijk’ & ‘Intuïtie’, werd deze enthousiast ontvangen!

Het nummer ‘Vanavond’ was ‘demo van de week’ bij 100%NL, dé radiozender voor Nederlandstalige muziek. Vlak daarna ben ik via een contest op de website van 3FM verkozen tot ‘ Weektalent’  met het nummer ‘Jouw Blik’. Tevens ben ik ‘Talent van de Week’ geweest bij Sterren.nl. M’n muziek wordt ook leuk ontvangen bij TV Oranje, rtv Oost en de vele Piratenzenders die Nederland rijk is.

Vervolgens werd er verder geschreven aan de overige nummers op het album zoals: ‘Kansen’, ‘Rust’, ‘Zoektocht’, ‘Jouw Blik’ & Nu’. Het resultaat is het debuutalbum ‘Intuïtie’ wat onder grote belangstelling van vrienden, familie en kennissen werd uitgereikt in Café Thomas in Noordwijk. Het album is opgenomen in de Roseville Studio van Radboud Miedema (somesay).

Onlangs heb ik meegedaan aan de Grote Prijs van Nederland in het genre singer/songwriter. Helaas ben ik niet verder gekomen dan de voorrondes. Verder heb ik een aantal mooie plaatsen weten te bereiken op de website van Vakprijs Nederlandstalig Lied in de categorie Zanger, Tekstschrijver en Componist.

Op dit moment ben ik bezig met het ontdekken van het looppedal en met het schrijven van nieuw materiaal voor m’n 2e album.