Bio

Na jarenlang een coverrepertoire in het duo Vermin & Van Eijk gespeeld te hebben besloot ik op een gegeven moment dat het tijd werd om op zoek te gaan naar mijn eigen muzikale identiteit. Het resultaat werd de EP genaamd Noordwijk en deze bestond uit nummers zoals Vanavond, Ogen die stralen, Langzaam wordt het licht, Intuïtie en Noordwijk.

Tijdens het uitbrengen van de EP werd het nummer Vanavond prompt verkozen tot song van de week bij 100% NL met als gevolg een interview en het draaien van het nummer een week lang op de radio. Vlak daarna ben ik via een contest bij 3FM verkozen tot Talent van de week met het nummer Jouw blik.

Dankzij deze vliegende start ben ik verder gaan schrijven aan de overige nummers op het album zoals Kansen, Rust, Zoektocht, Jouw blik en Nu. Het resultaat is het debuutalbum Intuïtie welke is opgenomen in de Roseville Studio van Radboud Miedema in Noordwijk.

Op dit moment probeer ik het looppadel onder de knie te krijgen en ben ik druk bezig met het schrijven van muziek voor m’n tweede album.